Vürtsikad kõrvitsakotletid

  • 350gpuhastatud toorest kõrvitsat
  • 1väiksem punane paprika
  • 4keskmist küüslauguküünt
  • 0,5tltšillihelbeid
  • 70gkonservmaisi
  • 200gkeedetud (pruuni) riisi
  • 30gjahvatatud või väiksemateks tükkideks hakitud päevalilleseemneid
  • 1tlsoola
  • 1,5splhakitud värsket peterselli
  • 70gjahu
  • oliiviõli

Valmistamine:

Tükelda kõrvits ja paprika väiksemateks tükkideks ja aseta ahjuvormi. Lisa purustatud küüslauk ja tšillihelbed. Nirista peale veidi oliiviõli, sega kõik läbi ja küpseta 175-kraadises ahjus 30 minutit. Peale valmimist lase u 10 minutit jahtuda, seejärel purusta kahvliga peeneks. Seejärel sega suuremas kausis saadud segu ülejäänud koostisosadega ühtlaseks. Vormi märgade kätega segust kotletid või tõsta lusikaga veidi tainast pannile ja vajuta lapikuks. Prae mõlemalt poolt paar minutit, kuni kotletid on kuldsed.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.