Vokitud kanafilee basiiliku ja tšilliga

  • 500 gkanafileed, tükeldatuna
  • suur peotäis šalottsibulat
  • 3 slhakitud küüslauku
  • Kastme jaoks:
  • 3tšillipipra kauna (sobib nii roheline kui punane), peeneks hakituna
  • 2 splkalakastet
  • 2 tltumedat sojakastet
  • 2 tlpruuni suhkrut
  • suur peotäis värskeid basiilikulehti

Valmistamine:

Kuumuta vokkpann hästi kuumaks. Lisa 1 sl õli ning keeruta veidi panni, et kogu küpsetuspind oleks õliga kaetud. Kui õli on korralikult kuum siis lisa kanatükid ning voki need umbes 8 minuti jooksul läbi, kuni on kuldsed igalt küljelt. Tõsta kana pannilt taldrikule.

Kuumuta pannil järgmine lusikatäis õli ning prae selles kiirelt sibul ja küüslauk läbi. Kalla kana pannile tagasi, lisa peeneks hakitud tšillipiprad, kalakaste, tume sojakaste ja suhkur. Voki kõrgel kuumusel umbes 7-8 minutit kuni kana on korralikult läbi küpsenud. Sega juurde basiilikulehed ning serveeri kohe.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://toiduteemal.blogspot.com/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.