Võileivatort ricotta täidise ja suitsukanaga

  • 12 viilurõstsaia (täistera)
  • 100ghapukoor
  • 100gmajonees
  • 250gricotta-kohupiim
  • 2splhot dogi kaste (felix)
  • sool
  • sidrunipipar
  • 250gsuitsutatud kanakintsuliha
  • 0,5tkkurk (pikk)
  • 1paprika

Valmistamine:

1. Lõika saialt koorikud ära. Sega kõik kastme komponendid kokku.
2. Haki suitsutatud kana kintsuliha, värske kurk ja paprika väikesteks kuubikuteks.
3. Lao kolm saiaviilu serveerimisalusele, määri saiale kastmesegu. Puista peale suitsukana ja kurk. Määri saiale kastet ning aseta see kastmega pool allapoole kana ja kurgile. Tee nii ka ülejäänud saiaviiludega. Kata saiakiht ka pealt kastmega, korda täidise, kana ja kurgi/paprikaga, kuni kõik komponendid on otsas. Viimasena kata sai pealt ja külgedelt kastmega ning kaunista sulle sobival viisil. Aseta külmikusse paariks tunniks tahenema.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Sarnased retseptid