Värviline salat tatraga

  • 2 dltatratangu
  • 4 dlvett
  • 0,5 tlsoola
  • 200 gbrokoliõisikuid
  • 1väiksem tükeldatud kollane paprika
  • 1 väiksem tükeldatud punane paprika
  • 3 sloliiviõli
  • 1laimi mahl
  • 1 slvalgeveiniäädikat
  • 1 slmett
  • pipart
  • 2peeneks hakitud šalottsibulat
  • oliive
  • 50 gröstitud ja tükeldatud Kreeka pähkleid
  • värskeid ürte

Valmistamine:

Esmalt keeda tatar ning seejärel jahuta. Keeda veidi väiksemaks tükeldatud brokoliõisikud eraldi potis 1-2 minutit. Jahuta kiirelt jääkülmas vees. Tõsta kõrvale.

Kuumuta paprikatükke pannil õlis veidi aega, kuni need on veel krõmpsud.

Sega omavahel kastmeks laimimahl, veiniäädikas, mesi ja oliiviõli.Maitsesta soola ja pipraga. Sega tatar sibula, oliivide, brokoli, paprika ja kreeka pähklitega. Kalla peale salatikaste, sega läbi ja serveeri kohe.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Ajakiri Oma Maitse

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.