Valge šokolaadi ja jõhvikatega küpsised

  • 250 gtoasooja võid
  • 150 gtuhksuhkrut
  • 1 tlvanilliekstrakti
  • 300 gnisujahu
  • 90 gkuivatatud jõhvikaid
  • 100 gvalget šokolaadi

Valmistamine:

Kuumuta ahi 170-kraadini.

Vahusta või tuhksuhkru ja vanilliga heledaks vahuks. Sega käsitsi juurde jahu, hakitud jõhvikad ja peeneks hakitud šokolaad.

Tõsta tainas jahuga kaetud tööpinnale ja vormi palliks. Võta iga küpsise jaoks supilusikaga tainast ja vormi see väikeseks pallikeseks. Aseta tainapallid umbes 5 cm vahega küpsetusplaadile. Suru tainapallid kahvliga lamedamaks ning aseta 15 minutiks külmkappi. Seejärel küpseta eelkuumutatud ahjus umbes 15 minutit kuni küpsised on kuldsed. Ahjust välja võttes lase küpsistel paar minutit jahtuda.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Carla Bardi "Šokolaad: 140 magusat retsepti"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.