Vahtrasiirupimuffinid

  • 50gvõid
  • 1,25dlsuhkrut
  • 0,5tlsoola
  • 3dljahu
  • 2tlküpsetuspulbrit
  • 2dlkaerahelbeid
  • 1,25dlpiima
  • 1,25dlvahtrasiirupit
  • Glasuur:
  • 1slvõid
  • 1,25dltuhksuhkrut
  • 1slvahtrasiirupit

Valmistamine:

Vahusta toasoe või suhkru ja soolaga. Sega jahu küpsetuspulbri ja kaerahelvestega ning ühenda võivahuga. Lisa piima-siirupisegu tainale, sega ettevaatlikult ja nii vähe kui võimalik. Jaga tainas muffinivormidesse ning küpseta ahjus 180-kraadi juures umbes 20 minutit. Sega kokku glasuuriained ja nirista glasuur veidi jahtunud muffinitele.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Pereköögi kokaraamat 2

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.