Vaarika korvikesed

  • Muretaigen (u 10 korvikest):
  • 150gjahu
  • 100gvõid
  • 1splsuhkurt
  • 1muna
  • Kreem:
  • 100gvalget šokolaadi
  • 300gmaitsestamata kohupiimapastat

Valmistamine:

Kõik komponendid peavad olema külmad. Haki külm või väiksemateks tükkideks. Sega kausis enne jahu ja suhkur, lisa võitükid ja mudi kokku ning lisa muna. Sega taigen kokku, jaga umbes 30g pallideks. Võta korvikeste vormid, võita korralikult ning suru taigna pallike ilusti vormide sisse ja pane 30minutiks külmkappi. Enne ahju panemist torgi kahvliga korvikeste põhja mõned augud, et ei tekiks õhumulle. Kuumuta ahi 200 kraadi ning küpseta ca 25 minutit, et korvikesed oleksid ilusad pruunid. Sulata veevannil šokolaad ning sega kausis kohupiimapastaga kreemiks, mis asetada eelnevalt küpsetatud korvikeste peale. Kaunistada vaarikate ja sulatatud piimašokolaadiga. Lasta külmas taheneda 5-6 tundi.

 

 

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Lihtsad retseptid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.