Tuunikala võileivatort

  • 18viilu röstsaia
  • 1puljongikuubik
  • Täidis:
  • 1karppurustatud tuunikala soolvees
  • 2keedetud muna
  • 1dlhapukoort
  • veidi majoneesi
  • soola, sidrunipipart

Valmistamine:

Täidise komponendid segada kokku ning jätta natukeseks maitsestuma. Röstsaiadel lõigata ära koorikud. Puljongikuubik lahustada vees ning immutada röstsaiaviilud. Lao 9 viilu röstsaia serveerimisalusele, määri saiale täidis, korda tegevust kuni kõik komponendid on otsas, kõige peale peaks jääma täidisesegu.
Kaunistada enda maitse-eelistuste järgi. Nt. keedetud ja tükeldatud muna, kurk, lehtsalat, paprika vms.
Lasta külmkapis taheneda mõni tund enne serveerimist.

Pilt: Ivi
Retsept: Ivi erakogu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.