Tuuletaskud toorjuustu ja singiga

  • Keedutaigen:
  • 2,5dlvett
  • 75gvõid
  • 0,5tlsoola
  • 2,25dljahu
  • 3muna
  • Täidis:
  • 1krpmaitserohelisega toorjuustu
  • 100gsinki
  • maitseaineid

Valmistamine:

Lase vesi potis keema, lisa või ja sool. Kalla hulka jahu ja sega kiirelt puulusikaga, kuni tainas muutub ühtlaseks tombuks. Võta pott tulelt ning lase tainal umbes 10 min jahtuda. Mikserda ükshaaval hulka munad. Valmis tainas tõsta väikse lusikaga või pigista tordipritsist küpsetuspaberiga kaetud plaadile meelepärased portsud.  Küpseta tuuletaskuid esmalt 220 raadises ahjus 10 min, seejärel alanda temperatuur 200 kraadini ja küpseta veel umbes 15 min. Ahju ust ära küpsetamise ajal ava! Lase küpsetistel enne välja võtmist paokil uksega ahjus 5 min seista. Haki sink ja sega toasooja toorjuustuga, vajadusel maitsesta meelepäraste maitseainetega. Jahtunud tuuletaskud lõika pooleks ja täida vahetult enne serveerimist toorjuustutäidisega.

 

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: www.farmi.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.