Tummine rabarberi-šokolaadikook

  • 6 dlnisujahu
  • 3 dlsuhkrut
  • 4 sl (suure kuhjaga)naturaalset kakaopulbrit
  • 1 tlsoodat
  • 1 tlküpsetuspulbrit
  • 0,25 tlsoola
  • 1 tlkaneeli
  • 0,5 dloliiviõli
  • 4 dlkülma vett
  • 1 slvalgeveiniäädikat
  • Rabarberisegu:
  • 300 grabarbereid, tükeldatud ja kooritud kogus
  • 0,5 dlsuhkrut
  • 1 sltärklist

Valmistamine:

Sega omavahel kuivained. Lisa juurde ülejäänud koostisosad ja sega, kuni saad ühtlase taina.
Sega rabarberitükid suhkru ja tärklisega ning lisa seejärel segades tainale.
Vala tainas võiga määritud koogivormi (u 24×32 cm) ja küpseta 175 kraadi juures u 35 minutit.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://www.kokkama.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.