Tummine porgandi-šokolaadikook

  • 200gvõid
  • 2dlsuhkurt
  • 275gahjus küpsetatud porgandeid
  • 2muna
  • 4,5dlnisujahu
  • 1tlkaneeli
  • 0,5tlkardemoni
  • 2tlvanillisuhkurt
  • 200gtumedat šokolaadi

Valmistamine:

Pane puhastatud porgand küpsetuskotti ja küpseta ahjus 220 kraadi juures vähemalt 20 minutit. Püreesta ja jäta jahtuma. Sulata šokolaad ja jäta jahtuma. Vahusta või ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa ükshaaval munad. Lisa edasi mikserdades porgandipüree ja sulanud šokolaad. sega juurde maitseainetega segatud jahu. Vala tainas 20* 20 cm suurusesse vormi ning küpseta 170 kraadises ahjus 35 minutit. Maitseb hea nii soojalt kui jahtunult ja seda koos mõnusa vanilje jäätisega. Head küpsetamist!

Pilt: Merit
Retsept: Meriti erakogu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.