Tortillapitsa

  • 2tortillat
  • ketšupit või tomatipastat
  • juustu
  • vorsti
  • ükskõik, mida hing ihaldab

Valmistamine:

Võta üks tortilla, pane peale ketšupit ning riivjuustu. Soovi korral ka nt pitsamaitseainet. Pane peale teine tortilla. Sinna uuesti ketšup ning edasi on kaks varianti – kas panna kohe riivjuustu ning siis sisu (nt vorstikuubikud, tomativiilud, sibul, suitsujuustukuubikud, kananagitsad vms, mida hing ihaldab või siis panna sisu ära ning kõige peale juust. Ise eelistan juustu täidise alla panna, on, kohe teine maitse. Peale võib lõigata ka suitsuvorstist õhukesed viilud mis tõmbavad kenasti krõbedaks. Üldjuhul on siis ka juust sulanud ja pitsa valmis. Minul on 200kraadi juures läinud u 10min.

Pilt: Tiina
Retsept: Tiina erakogu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.