Toorjuustu-kondenspiima purukook

  • Põhi:
  • 180 gküpsiseid
  • 180 gšokolaadimüslit
  • 125 gvõid
  • 50 gmeelepäraseid pähkleid, peeneks hakituna
  • Täidis:
  • 400 gtoasooja toorjuustu
  • 0,5sidrunikoor + -mahl
  • 225 gkondenspiima
  • 2muna
  • Kate:
  • 25 g(piima)šokolaadi, riivituna

Valmistamine:

Purusta küpsised peeneks puruks. Rösti müslit kergelt pannil umbes minut, seejärel lisa võitükid ning korralikult segades lase rasvainel müslisse sulada. Lisa segades juurde küpsispuru. Tõsta segu pliidilt ning laota pool segust küpsetuspaberiga kaetud koogivormi (u 24 x 15 cm). Järelejäänud segule lisa juurde hakitud pähklid.

Sega täidise komponendid omavahel ning vala vormi. Raputa peale ülejäänud müslisegu ning küpseta 160 kraadi juures umbes 45 minutit. Kohe peale koogi ahjust võtmist raputa peale riivitud šokolaad.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://www.kokkama.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.