Tatravorm hakkliha ja punapeediga

  • 3,75dltatrahelbeid
  • 0,75lvett
  • 300ghakkliha
  • 1sibul
  • 300gkeedetud (viilutatud, kuubikuteks lõigatud või riivitud) peeti
  • 200ghapukoort
  • 150griivjuustu

Valmistamine:

Keeda tatar soolaga maitsestatud vees.
Haki sibul väikesteks tükkideks ja prae koos hakklihaga läbi. Lisa juurde hapukoor ja kuumuta läbi. Maisesta õrnalt soola-pipraga.
Määri (u 26cm läbimõõduga) ahjuvormi põhi võiga. Aseta põhjale valmis keedetud tatar, selle peale peedikiht ja kõige peale hakklihakaste.
Puista peale riivjuust ja küpseta 200 kraadi juures u 25 minutit.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: toidutare.ee

“Tatravorm hakkliha ja punapeediga” on saanud 2 vastust

  1. Meelis ütleb:

    Mina vähendaksin tatra kogust päris tunduvalt, muidu hea kooslus.

  2. Liis ütleb:

    Seal vist pole tatrahelbrid kasutatud, vaid tavalist tatart???
    Tatrahelbed need mis 2 minutiga valmivad ju. Neid pole vaja keeta, vaid piisab keeva vee peale valamisest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.