Tatra-suitsukanasalat

  • 4dltatar
  • 3splõli
  • 1lvesi
  • 1puljongikuubik
  • 250gkülmutatud köögivilju
  • 3marineeritud kurki
  • 300gsuitsukana
  • 3oogmajonees
  • 1tlsool

Valmistamine:

Loputa tatar külma veega ja nõruta. Prae tatar kuumas õlis 3-4 minutit pidevalt segades. Vala peale kuum vesi, lisa puljongikuubik ja ja hauta u 20 minutit nõrgal kuumusel. (Ära sega tatart pidevalt, muidu muutub tatar pudruseks) Sel ajal, kui tatar haudub, valmista ette ülejäänud koostisosad. Vala külmutatud köögiviljad üle kuuma veega ja jäta kaane alla seisma. Lõika marineeritud kurgid viiludeks ja kana väiksemateks tükkideks. Kui tatar on valmis, siis sega kõik koostisained kokku, maitsesta.

Salat sobib söömiseks nii kuumalt kui ka külmalt.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: toidutare.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.