Suvine kurgi-sinepikana

  • 500 gkana rinna- või kintsufileed
  • praadimiseks võid
  • 2-3 dl35% rõõska koort
  • 3 tlDijon'i sinepit
  • 100 gsuitsupeekonit
  • 2-3küüslauguküünt
  • 1väiksem pikk kurk
  • 0,5 dlhakitud värsket tilli
  • soola ja musta pipart
  • Serveerimiseks:
  • keedetud või ajukartuleid

Valmistamine:

Kui kasutad kintsufileesid või kanafileelõike, siis pane need niisama pannile. Terved kanafileed võid esmalt kas õhemaks taguda või horisontaalselt pooleks lõigata.

Sulata paksupõhjalisel ja kõrgeservalisel pannil või, seejärel lisa kanafileed ja prae mõlemalt poolt keskmisel tulel kuldpruuniks.

Vala pannile rõõsk koor, lisa purustatud küüslauguküüned ja sinep. Sega läbi, kata pann kaanega ning hauta keskmisel tulel umbes 10 minutit. Lisa hakitud till ja kurgiviilud, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta veel umbes minut aega.

Samal ajal haki suitsupeekon väikesteks tükkideks ning prae pannil krõbedaks ja kuldseks. Lase mõned minutid köögipaberil seista.

Serveerimiseks tõsta kanafileed taldrikule, nirista peale kastet ning raputa peale praetud peekonitükikesi.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://nami-nami.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.