Suvikõrvitsa-kikerherne pasta

  • 250 gpasta
  • 2 tlõli
  • 1väiksem punane sibul
  • 2küüslauguküünt
  • 2väiksemat suvikõrvitsat
  • 1 tlriivitud sidrunikoort
  • 50 mlvärskelt pressitud sidrunimahla
  • 2kikerhernekonservi
  • 50 gpäikesekuivatatud tomateid
  • soola
  • pipart
  • parmesani juust

Valmistamine:

Keeda pasta.
Haki sibul ja prae õlis kuumal pannil u 5 minutit või kuni sibul on pehme. Lisa purustatud küüslauk ja õhukesteks viiludeks hakitud suvikõrvits ja prae, kuni suvikõrvits on pehme.
Lisa sidrunikoor ja -mahl, kurnatud kikerherned ja väiksemaks hakitud päikesekuivatatud tomatid ja kuumuta kõike paar minutit.
Lisa suvikõrvitsasegu valmis keedetud pastale. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveerimisel riivi peale parmesani juustu.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.