Suvikõrvitsa-hakklihakaste

  • 300-450 ghakkliha
  • 300 gsuvikõrvitsat
  • praadimiseks õli
  • 1 slkuivatatud basiilikut
  • 400 gkonservitud purustatud tomatit (1 purk)
  • 2 dl10% rõõska koort
  • soola ja musta pipart
  • Serveerimiseks:
  • keedetud makarone või kartuleid
  • parmesani

Valmistamine:

Haki sibul, purusta küüslauk. Lõika suvikõrvits väiksemateks kuubikuteks.

Kuumuta paksupõhjalisel  pannil veidi õli, lisa hakkliha ja sibul. Maitsesta soola ja pipraga ning prae segades, kuni hakkliha on värvi muutnud.

Seejärel isa küüslauk ja suvikõrvits ning prae veel mõned minutid.

Lisa purustatud tomatid, rõõsk koor ja basiilik. Kuumuta uuesti kuni keemiseni. Sega korralikult kõik läbi ning lase kaane all podiseda kümmekond minutit.

Serveerimisel puista kastmele peale riivitud parmesani.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://nami-nami.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.