Suvikõrvitsa-hakklihakaste

  • 300-450 ghakkliha (nt kodust ehk seguhakkliha)
  • 1sibul
  • 1-2küüslauguküünt
  • 1punane paprika
  • 300 gsuvikõrvitsat
  • praadimiseks õli
  • 1 slkuivatatud basiilikut
  • 1 purkpurk konserveeritud purustatud tomatit
  • 2 dl10% rõõska koort
  • soola ja musta pipart
  • riivitud parmesani
  • Serveerimiseks:
  • keedetud makarone või kartuleid

Valmistamine:

Haki sibul ja küüslauk, lõika paprika ja suvikõrvits kuubikuteks.

Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli, lisa hakkliha, sibul ja paprika. Maitsesta soolaga ning prae, kuni hakkliha on värvi muutnud. Lisa küüslauk ja suvikõrvits ning prae veel mõned minutid.

Seejärel lisa purustatud tomatid, rõõsk koor ning basiilik. Kuumuta uuesti keemiseni, sega korralikult ning lase kaane all podiseda umbes kümmekond minutit.

Serveerimisel puista peale riivitud parmesani.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://nami-nami.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.