Sulajuustu ampsukas

  • 150gjahu
  • 100gvõid
  • 1splsuhkurt
  • 1muna
  • Kreem:
  • 1pksulatatud juustu
  • 2splhapukoort
  • kaunistuseks kalamarja

Valmistamine:

Kõik komponendid peavad olema külmad. Haki külm või väiksemateks tükkideks. Sega kausis enne jahu ja suhkur, lisa võitükid ja mudi kokku ning lisa muna. Hoia tagent 30minutit külmkapis. Suru väike tagna pall vormi sisse. Enne ahju panemist torgi kahvliga põhja mõned augud, et ei tekiks õhumulle. Kuumuta ahi 200 kraadi ning küpseta ca 20-25 minutit, et lusikad oleksid ilusad pruunid.

 

Kreemi valmistamine:

Kausis segada läbi sulatatud juust ning hapukoor. Läbi tordipritsi lasta küpsetatud lusikate peale, kaunistada kalamarjaga.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Lihtsad retseptid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.