Spinati-fetapirukas suvikõrvitsaga

  • 250g spinatit
  • 200gsuvikõrvitsat
  • 3muna
  • 2dl(vahu)koort
  • 200gfetajuustu
  • 3slnisujahu
  • Soola, mustapipart

Valmistamine:

Kui kasutad külmutatud spinatit, siis sulata ja nõruta liigne vesi välja.
Kui kasutad värsket spinatit, siis kalla spinat keeva veega üle, nõruta ja aseta külma vette. Nõruta uuesti ja pigista üleliigne vedelik välja.

Lõika suvikõrvits õhukesteks viiludeks. Klopi munad lahti, sega hulka (vahu) koor ja tükeldatud feta. Lisa jahu, suvikõrvits ja maitsesta soola, pipraga.
Vala segu võitatud või küpsetuspaberiga kaetud vormi (läbimõõduga 24-25 cm).
Küpseta 200 kraadi juures u 30 minutit.
Ahjust väljavõttes lase u 10 minutit taheneda.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Silja Luide "Lihtsad ahvatlused"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.