Šokolaadi-maapähklivõi batoonikesed

  • 110gtoasooja võid
  • 125gmaapähklivõid
  • 175gtuhksuhkurt
  • 130gDigestive küpsiseid, purustatuna
  • Kate:
  • 200gBitteri 56% šokolaadi
  • 100gtoorjuustu
  • Soovikorral kaunista maasikate, mustikate või vaarikatega

Valmistamine:

Sega omavahel või, maapähklivõi, ja tuhksuhkur. Seejärel lisa küpsisepuru ja sega kuni kogu mass on ühtlane. Suru mass käte abil küpsetuspaberiga vooderdatud kandilise vormi põhja (kasutasin 20×10 cm vormi).

Sulata veevannil šokolaad ning sega toasooja toorjuustuga, seejärel vala vormi küpsisemassi peale. Lase külmkapis paar tundi taheneda.

Kaunista soovikorral meelepäraste marjadega.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Mugandatud lehe "kokkama.ee" retsepti järgi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.