Sinepised ahjukartulid

  • 7keskmise suurusega kartulit
  • 5 splõli
  • 2 splDijoni sinepit
  • 2 spltäistera sinepit
  • 1 tksidruni mahl + riivitud koor
  • 4 purustatud küüslauguküünt
  • sool, pipar
  • hakitud värsket peterselli

Valmistamine:

Pese ja koori kartulid, haki väiksemateks tükkideks.

Sega omavahel õli, sinepid, sidrunimahl ja riivitud koor, purustatud küüslauk. Lisa tükeldatud kartul ja sega kõik korralikult läbi.

Aseta kartulid küpsetusplaadile ja küpseta 220 kraadi juures umbes 30 minutit kuni kartul on pehme ja kuldne.

Serveerimisel puista peale värsket peterselli. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.

 

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.