Sealiha-juustušnitsel

  • 500gsea välisfileed
  • 2muna
  • 150griivjuustu
  • 1,5dlriivsaia
  • soola, pipart

Valmistamine:

Lõika liha 1cm paksusteks viiludeks. Klopi munad lahti ja sega soola-pipraga.
Kasta sealihaviil munasse, seejärel kasta juustuviil ühelt poolt munasse ja aseta juustuviil lihale.
Paneeri saadud šnitsel riivsaias. Aseta ahjuvormi ja küpseta 190 kraadi juures 30 minutit.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: toidutare.ee

“Sealiha-juustušnitsel” on saanud 2 vastust

  1. Heli ütleb:

    Saan aru, et riivjuustu asemel kasutatakse viilutatud juustu.

    • Käthlin ütleb:

      Võib kasutada ükskõik kumba, sobib nii viilujuust kui ka riivjuust! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.