Rabarberi-toorjuustukook brownie põhjal

  • 125gvõid
  • 200gpiimašokolaadi
  • 3+2muna
  • 1,5+1dlsuhkur
  • 2dljahu
  • 500grabarbereid
  • 600gtoorjuust
  • 3tlvaniljesuhkrut

Valmistamine:

Koori ja tükelda rabarberid.
Sulata vesivannil šokolaad ja või.
Vahusta 2 muna 1,5 dl suhkruga. Sega juurde šokolaadi-või segu. Seejärel sega hulka jahu ning pool rabarberi kogusest. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud vormi (u 24×17 cm või veidi suuremasse) ja küpseta eelkuumutatud 180 kraadises ahjus u 10 minutit.
Seejärel võta kook välja ja jäta jahtuma seniks, kuni valmistad teise kihi. Selleks vahusta toasoe toorjuust 1 dl suhkru ja 3 munaga. Lisa vaniljesuhkur ja ülejäänud rabarberid.
Vala segu šokolaadipõhjale ja küpseta 180 kraadi juures u 40 minutit kuni kook on enam-vähem hüübinud.
Lase koogil täielikult jahtuda või veel parem üleöö külmkapis seista.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: https://kirsikuretseptiriiul.wordpress.com/

“Rabarberi-toorjuustukook brownie põhjal” on saanud ühe vastuse

  1. Kusti ütleb:

    Tundub nämma 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.