Rabarberi-kohupiima purukook

  • Puru:
  • 6 dlnisujahu
  • 1 dlsuhkrut
  • 1 tlküpsetuspulbrit
  • 250 gvõid
  • Rabarberikate:
  • 400-500 grabarbereid
  • Kohupiimatäidis:
  • 5muna
  • 400 gkohupiima
  • 2,5 dlhapukoort
  • 2 slmannat
  • 2 dlsuhkrut

Valmistamine:

Sega jahu küpsetuspulbriga. Lisa või ja suhkur ning näpi ühtlaseks puruks.

Laota 3/4 purust ümmarguse koogivormi (24cm) põhjale.

Vahusta munad suhkruga, sega juurde kohupiim, hapukoor ja manna. Vala kohupiimasegu põhjale ning kata rabarberiviiludega. Kata allesjäänud puruga ja küpseta 200-kraadi juures umbes 30 minutit.

 

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: https://perenaine.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.