Pitsakringel

  • Tainas:
  • 2dlpiima-vee segu
  • 1/2tlsoola
  • 1splsuhkrut
  • 25gpärmi
  • 400-500gjahu
  • 75gvõid
  • Täidis:
  • 200gjuustu
  • 2sibulat
  • 300gsinki või vorsti
  • 100gvõid

Valmistamine:

Vedelda pärm suhkru ja soolaga, sega sinna hulka käesoe piima-vee segu, lisa jahu  ning kõige lõpuks lisada rasvaine. Lase kerkida soojas rätiku all kuni tainas on kahekordistunud. Kerkinud tainas rulli laiali ning määri esimesena toasoe või taignale, seejärel kergelt läbi praetud sink ja sibul ning kõige viimasena puista peale riivjuust. Rulli kokku, tee ring anna kuju kääridega või lõika rull pooleks ja põimi kokku. Enne ahju panemist määri pealt lahti klopitud munaga, küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 30 minutit.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: toidutare.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.