Pilaff kanalihaga

  • 2,5dlrisotoriisi (või pudruriisi)
  • 5dlvesi
  • 2tkkanafilee
  • 2tksibul
  • 2slõli
  • 2tkporgand
  • 1dltomatipüree
  • 2,5dlkanapuljong (või köögiviljapuljong)
  • sool
  • pipar

Valmistamine:

Pane riis keema. Samal ajal lõika kanafilee väikesteks tükkideks ja prae pannil õlis ning tõsta kõrvale.
Viiluta porgandid õhukeselt ja tükelda sibulad ning pruunista mõlemad potis.
Lisa kanafilee, tomatipüree ja pipar ning kuumuta kõik veel kord läbi. Kalla peale puljong ja hauta vahepeal segades 15-20 minutit.
Viimasena sega hulka keedetud riis ja lase paar minutit haududa

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: http://toidutare.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.