Pikkpoiss peedi ja fetajuustu täidisega

  • 1dlriivsaia
  • 2dlvett
  • 1sibul
  • 1küüslauguküüs
  • 500gsea-ja veisehakkliha
  • 1muna
  • 1tlsoola
  • 0,5tlmusta pipart
  • lihamaitseainet
  • praadimiseks õli
  • Täidis:
  • 1dlhakitud marineeritud peeti
  • 50gfetajuustu

Valmistamine:

Sega riivsai veega ja jäta paisuma. Haki sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks. Kuumuta pannil õli ja prae sibul ja küüslauk läbipaistvaks.
Sega kõik ained tainaks.
Vormi umbes poolest hakkmassist päts ja tee keskele süvend. Lao süvendisse peet ja fetajuust. Tõsta peale ülejäänud hakkmass.
Tõsta hakklihapäts küpsetuspaberiga kaetud vormi või ahjuplaadile.
Küpseta 200-kraadises ahjus 45-60 minutit.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: http://www.nami-nami.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.