Pasta hakkliha ja mozzarellaga

  • 250gpastat
  • 0,5tksibulat
  • 300gRannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha
  • 6sltomatipastat
  • 2dlköögiviljapuljongit
  • soola
  • pipart
  • 75gmozzarellat

Valmistamine:

Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees seni, kuni need on al dente. Seejärel kurna.
Samal ajal haki sibul peeneks ja kuumuta pannil kergelt klaasjaks. Lisa pannile hakkliha ja kuumuta kuni roosaka värvuse kadumiseni. Lisa 4sl tomatipastat ja puljong. Hauta keskmisel kuumusel 5 minutit.
Lisa valmiskeedetud pasta ja ülejäänud 2sl tomatipasta ning väikesteks tükkideks lõigatud mozzarella. Sega kõik omavahel korralikult läbi. Serveeri.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: linnuliha.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.