Nutella kook

  • 2 pkDigestive küpsiseid
  • 1suur purk Nutellat (600g)
  • 2 pktaluvõid
  • 3 pkPhiladelphia toorjuustu
  • Kaunistamiseks:
  • meelepärased marjad (maasikad, mustikad, vaarikad jne)

Valmistamine:

Küpsised purustada ja segada toasooja taluvõiga. Suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud vormi, mõõtudega u 25×40. Seejärel sega nutella toasooja toorjuustuga ning kalla põhjale. Kaunista meelepäraste marjadega. Enne serveerimist hoida ca 2 tundi külmas.

Pilt: Heilika
Retsept: Heilika erakogu

“Nutella kook” on saanud 5 vastust

  1. Mari ütleb:

    Pilt on imeilus, retsept paistab lihtne ja soov on seda valmistada, küsimus on, kui palju kaaluvad koostisained? Tänud!

  2. Inimene ütleb:

    Kas toorjuust on vajalik või võib olla ka ilma toorjuustuta?

    • Käthlin ütleb:

      Siis peaks ilmselt toorjuustu millegagi asendama, antud koogis toorjuust lahjendab natukene nutella magusust.

  3. Mima ütleb:

    2 pk võid, aga kas 150, 200 või 250 g pakk. Samuti on ilmselt ka digestive pakid erineva kaaluga…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.