Mundris kartulid tuunikala-kodujuustutäidisega

  • 7-8 keskmise suurusega kartulit
  • Tuunikala-kodujuustutäidis:
  • 1tuunikalakonserv
  • 150 ghapukoorega kodujuustu
  • Maitsestamiseks soola, pipart, tilli, rohelist sibulat

Valmistamine:

Kõigepealt pese kartulid korralikult sooja vee all puhtaks, torka kahvliga sisse mõned augud. Aseta kartulid küpsetuspaberiga kaetud ajuplaadile, nirista peale õli ja maitsestamiseks veidi soola. Küpseta 200 kraadi juures u 45 minutit (keskmise suurusega kartulite puhul, suuremate kartulite valmimiseks arvesta umbes tunni ajaga).

Samal ajal saad valmistada tuunikala-kodujuustutäidise.

Kui kartulid valmis siis lõika kartulid risti pidi pealt pooleks ja aseta keskele täidis (kui vaja siis eemalda kartulitelt veidi sisu välja).

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.