Moorapallid ja šokolaadilusikad

  • 200gküpsiseid
  • 100gvõid
  • 0,5 klsuhkurt
  • 2 splkakaopulbrit
  • 2tlkohvipiima või piima
  • peotäisrosinaid, pähleid või marmelaadi

Valmistamine:

Küpsised purustada, segada suhkru ja kakaoga läbi. Või sulatada ning lisada segule, lisa ka piim või kohvikoor. Seejärel lisada ka aprikoosid vms, sega hoolega läbi. Vooli segust pallid ning veereta nt. Nonparellide, küpsisepuru või nt. Kookoshelveste sees. Lase külmas mõni tund taheneda.

ŠOKOLAADILUSIKAD

Šokolaadilusikad on tehtud vormidega, valge šokolaad sulatada veevannil. Asetada vormidesse, lasta sügavkülmas taheneda. Lusika keskele on tordipritsiga tehtud väike šokolaadikreemi täpike

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.