Mesine sinepikana värske kartuliga

  • 1 slmett
  • 1 sltäisterasinepit
  • 2purustatud küüslauguküünt
  • 1sidruni mahl ja riivitud koor
  • 4kanakintsu
  • 300 gvärskeid koorega kartuleid
  • 1 sloliiviõli
  • 100 gspinatit
  • 100 gkülmutatud herneid

Valmistamine:

Kuumuta ahi 200 kraadini.

Sega väiksemas kausis kokku mesi, sinep, küüslauk, sidrunikoor ja -mahl. Vala marinaad kanatükkidele ja maitsesta soola ning pipraga.

Laota kanatükid, nahk ülevalpool, suurde küpsetusvormi ja topi kartulid nende vahele. Piserda kartulitele õli ja meresoola. Tõsta vorm ahju ja küpseta 35 minutit, kuni kananahk pruunistub.

Lisa nüüd vormi ka spinat ja herned. Küpseta kõike koos 2-3 minutit, kuni spinat hakkab vildistuma ning herned on läbi kuumutatud ja sinepikastmega koos.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Ajakiri Oma Maitse

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.