Martsipanitäidisega rabarberikook

  • 4dljahu
  • 2slsuhkur
  • näpuotsatäis soola
  • 150gvõid
  • 2-3slvett
  • Täidis:
  • 500grabarber
  • 1,5dlsuhkur
  • 2sltärklis
  • 1tlkaneel
  • 100gmartsipan
  • Kate:
  • 300ghapukoor
  • 2muna
  • 0,5dlsuhkur

Valmistamine:

Põhja valmistamiseks sega kuivained omavahel. Lisa või ja näpi purutaoliseks massiks. Lisa vesi ja sega tainas ühtlaseks. Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 24cm koogivormi põhjale. Eelküpseta 200 kraadi juures 10 minutit.
Puhasta rabarber ja lõika väikesteks tükkideks. Sega kokku suhkru, tärklise ja kaneeliga ning jäta seisma umbes 20 minutiks, et vesi rabarberist eralduks.
Aseta rabarberitükid eelküpsetatud koogipõhjale. Murenda peale martsipanitükid ning vala peale omavahel segatud katte koostisosad.
Küpseta 180 kraadi juures u 40 minutit. Enne söömist lase jahtuda.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: kokkama.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.