Marmorkeeks

  • 4muna
  • 1dlsuhkrut
  • vaniljet
  • natuke soola
  • 1dlkuuma vett
  • 1dlsulatatud võid
  • 1tlküpsetuspulbrit
  • 4dljahu
  • 4splkakaod
  • vaniljet
  • natuke piima kakao vedeldamiseks

Valmistamine:

Munad vahusta suhkru ja vaniljega kausis vähemalt 10 minutit. Lisa vahustades kuum vesi, vahusta edasi mõned minutid. Lisa niristades sulavõi. Sega jahu küpsetuspulbriga ning sega taigen ühtlaseks. Jaga taigen pooleks, teisele osale lisa kakao mille vedeldasid. Võita keeksivorm ning vala vaheldumisi taigen vormi, küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit. Katsu valmidust tikuga, kui tikk jääb puhtaks on keeks valmis.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Karima Bizid erakogu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.