Lillkapsa-hakklihavorm

  • 1suurem lillkapsapea
  • 450-500gtaist liha (nt. hakitud kalkuni rinnaliha)
  • 1suuem sibul
  • 1slõli
  • 2muna
  • 3dl10% rõõska koort
  • soola
  • musta pipart
  • maitserohelist
  • Peale:
  • 100griivitud mozzarella vms pehmemat juustu

Valmistamine:

Murra lillkapsas väiksemateks õisikuteks ja keeda u 5 minutit soolaga maitsestatud vees. Nõruta.
Pruunista hakkliha ja sibul pannil õlis ja maitsesta.
Laota hakkliha ahjuvormi põhjale ja aseta peale nõrutatud lillkapsas. Kalla peale soola ja pipraga maitsestatud muna-kooresegu ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Puista peale riivitud juust ja küpseta veel 10 minutit.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: nami-nami.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.