Lihapallid mee-ketšupikastmes

  • 400ghakkliha
  • 1dlriivsaia
  • 80gpiima
  • 0,5sibulat
  • 1muna
  • sool
  • pipar
  • lihamaitseaine
  • Kaste:
  • 1,5splvõid
  • 2-3purustatud küüslauguküünt
  • 130gmett
  • 150gketšupit
  • 3splsojakastet

Valmistamine:

Sega kausis riivsai piimaga ja jäta natukeseks seisma, kuni piim on riivsaia sisse imbunud. Seejärel lisa kõik lihapallide koostisosad, sega segu ühtlaseks ja vormi väikesed lihapallid. Aseta lihapallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures u 15 minutit.

Samal ajal kui lihapallid küpsevad, valmista kaste. Selleks sulata pannil või, lisa purustatud küüslauk ja prae küüslauku u 30 sekundit. Seejärel lisa ülejäänud kastme koostisosad ja kuumuta u 5 minutit.
Siis lisa lihapallid kastmele ja hauta veel u 7 minutit kuni lihapallid on korralikult läbi küpsenud.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.