Lihapallid ananassikastmes

  • Lihapallid:
  • 400 gsegahakkliha
  • 1sibul
  • 2küüslauguküünt
  • 1saiaviil
  • 1muna
  • sool, pipar
  • 3 splvesi
  • Kaste:
  • 3 splsojakaste
  • 3 splfariinsuhkur
  • 1purk ananassitükke omas mahlas (227g)
  • 1purk purustatud tomateid (400g)
  • 2 splveiniäädikas
  • 1 dlkülm vesi
  • 2 splmaisitärklis

Valmistamine:

Haki lihapallide jaoks sibul ja küüslauk hästi peeneks ning sega ülejäänud ainetega ühtlaseks tainaks. Vormi käte vahel väikesed pallid, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit.

Kastme jaoks mõõda potti kõik koostisosad, v.a vesi ja maisitärklis. Kuumuta 3–4 minutit ja lisa veega segatud maisitärklis, nirista segades kastmele.

Sega hulka lihapallid ja kuumuta veel läbi.
Serveeri keedetud riisi või spagettidega.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: http://toidutare.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.