Lavaššipirukas

  • 125gsuitsupeekonit
  • 450gkalkunihakkliha
  • 2lavaššilehte
  • 400ghapukoort
  • 100gsinihallitusjuustu riivituna
  • 200griivitud juustu
  • soola, pipart

Valmistamine:

Haki peekon ribadeks ja prae pannil mõni minut. Seejärel tõsta kõrvale ja prae hakkliha, maitsesta ja sega kokku praetud peekoniga.
Lõika lavaššid pooleks, et oleks kokku 4 lavaššitükki.
Võta kandiline ahjuvorm ja piserda õliga. Aseta vormi põhja 1 lavaššipool ja määri see hapukoorega. Jaga lihasegu pooleks ja laota sellest 1 osa vormi. Raputa peale riivjuustu ja riivitud sinihallitusjuustu. Kata teise lavaššiga, määri hapukoorega, lisa lihasegu ja juustud.
Korda sama tegevust veel kaks korda, jättes kõige pealmiseks kihiks juustud.
Küpseta ahjus 175 kraadi juures 35 minutit.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: linnuliha.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.