Lasanje

  • 1pklasanje plaate
  • 500ghakkliha
  • 1prkboolognese kastet hakklihaga (salvest)
  • 1pkfix bolgnese pulbrit
  • 1,5klvett
  • 250griivjuustu
  • Piimakaste:
  • 2spljahu
  • 0,5lpiima
  • õli

Valmistamine:

Hakkliha praadida,valada peale 1,5 klaasi vett ja hautada pehmemaks, siis lisada purgist bolognese kaste ja pulber, segada ühtlaseks ning hautada kuni vedelik on peaaegu aurustunud. Seejärel hakata laduma vormi, kõigepealt põhja lisada piima kaste, seejärel veega märjaks kastetud plaadid, hakklihasegu, seejärel uuesti veega märjaks kastetud plaadid, piimakaste, hakklihasegu jne kuni kastet ja hakklihasegu jätkub. Kõige peale peaks jääma piimakaste ning sinna lisada riivjuust ja soovikorral võib lisada tomatit vms. Vorm katta fooliumiga.
Küpsetada 200 kraadi juures 40-50 minutit, vahepeal katsudes, kui kahvel läheb ilusti läbi on valmis, kui ei peaks veel natukene ahjus hoidma.

Pilt: Ivi
Retsept: Ivi erakogu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.