Kukeseene võileivamääre

  • 60gVõid
  • 1Keskmine sibul
  • Sool
  • Pipar
  • Till
  • Petersell
  • 600gKukeseeni

Valmistamine:

Puhastatud kukeseened tükeldada ning praadida või ja sibulaga umbes kümme minutit. Jahutada. Lisada sool, pipar, petersell, till ning püreestada saumiksriga kuni tekib ühtlane mass. Jaotada kaanega karpidesse ning säilitada külmkapis.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Ivi erakogu

“Kukeseene võileivamääre” on saanud 11 vastust

  1. Merike ütleb:

    Palju seeni peaks olema

  2. Käthlin ütleb:

    Kukeseeni peaks olema umbes 600g, unustasin enne lisada retsepti selle 🙂

  3. Jaan ütleb:

    Värvige juuksed ära ehk aitab!

  4. Rita ütleb:

    Mulle see mõte meeldib. Tundub väda maitsev.

  5. Annekas ütleb:

    Kindlasti peab proovima 😉 aga tekkis kysimus kaua see vóileivamääre kylmkapis säilib ?

  6. Ene ütleb:

    Täpselt samasugust võileivamääret saab teha kuivatatud kukeseentest.Kui kuivatatud ,teen plendris pulbriks ja kasutan paljudes toitudes ja väga hea maitseaine on.(näit.väga hea makaronidega,kartuliga ja ka supile lisada).

  7. tiiu ütleb:

    kas säilitada sügavkülmas või jahekülmas

  8. Viktoria ütleb:

    tegin ära ja hommikul saab proovida võileivaga:)

  9. Epp ütleb:

    oooo—tore retsept!!!hea mõte küll ju!!!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.