Kreemjas pasta kana, mozzarella ja päikesekuivatatud tomatiga

  • 250 gpastat (keetmata)
  • 350 gkanafileed
  • 3küüslauguküünt
  • 120 gpäikesekuivatatud tomatit
  • 50 mlvalget veini
  • 50 mlkanapuljongit
  • 120 mlvahukoort
  • 220 gmozzarellat
  • 50 griivitud parmesani
  • 1 splkuivatatud basiilikut
  • sool, pipar
  • värske basiilik

Valmistamine:

Keeda pasta. Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks, prae pannil kuldpruuniks. Lisa purustatud küüslauk, tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ja kuumuta umbes 30 sekundit.

Lisa valge vein, kuumuta paar minutit, lisa kanapuljong ja vahukoor. Lase keema tõusta, seejärel alanda kuumust keskmisele temperatuurile.

Lisa tükeldatud mozzarella, parmesan, kuivatatud basiilik. Kuumuta segades kuni mozzarella on sulanud.

Eemalda tulelt, maitsesta soola-pipraga, lisa hakitud värske bassilik ja sega kastme hulka keedetud pasta.

Pilt: Lihtsadretseptid.ee
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.