Kreemjas kondenspiima-mustikakook

  • Põhi:
  • 180gkondenspiima maitselisi küpsiseid
  • 70gvõid
  • Täidis:
  • 300gmustikaid
  • 300mltoasooja magusat kondenspiima
  • 150gtoasooja maitsestamata toorjuustu

Valmistamine:

Sulata või. Purusta küpsised ja sega võiga ühtleseks massiks ning suru (22-24 cm läbimõõduga) küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhja ja äärtele.
Aseta vorm täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Vispelda toorjuust kondenspiimaga. Sega õrnalt hulka mustikad (Kui kasutad külmutatud marju, siis sulata ja nõruta enne korralikult). Vala täidis vormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 30 minutit.
Lase jahtuda enne serveerimist.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Silja Luide "Lihtsad ahvatlused"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.