Kõrvitsabrownie

  • 100gtumedat (70% kakaosisaldusega) šokolaadi
  • 400gpuhastatud ja kooritud kõrvitsat
  • 4muna
  • 200gsuhkrut
  • 100gkakaopulbrit
  • 2splnisu või rukkijahu
  • 2tlküpsetuspulbrit
  • noaotsatäis soola

Valmistamine:

Puhasta ja viiluta kõrvits väikesteks tükkideks ning hauta potis pehmeks. Nõruta kõrvits ja purusta kahvliga püreeks. Pane kõrvits koos šokolaadiga potti ja kuumuta kuni šokolaad on sulanud.

Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Sega jahu, sool, kakao-ja küpsetuspulber ning sega õrnalt munavahu hulka. Lisa tainale šokolaadi-kõrvitsapüree. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud u 20x20cm vormi.

Küpseta ahjus 180 kraadi juures 20-25 minutit.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: http://siljafoodparis.blogspot.com.ee/

“Kõrvitsabrownie” on saanud ühe vastuse

  1. Kärt ütleb:

    Väga shokolaadine ja mahlane

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.