Kõrvitsa-riisi roog

  • keedetud pruuni riisi
  • tükeldatud suitsukana
  • tükeldatud ananassi konserv
  • tükeldatud kõrvitsa sisu
  • toorjuust või sulatatud juust
  • hakitud till
  • toidukoor (vahu- või kohvikoor)
  • soovikorral maitseaineid

Valmistamine:

Lõika kõrvitsale kena kaas. Kougi kõrvitsa sisu välja, jättes seinad paksusega 1,5-2cm. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.

Koostisosi panna kõike nii palju kui soovi on, segada kokku ning maitsestada vajadusel (soovitatavalt mitte teha sisu liiga vedelat). Aseta saadud segu kõrvitsasse, kaas peale ja küpseta 180 kraadises ahjus 30 minutit.

Pilt: Getheliis
Retsept: Getheliisi ja Heleni erakogu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.