Kookoskangid

  • 300gkookoshelbeid
  • 2slmaisitärklist
  • 1slsidrunimahla
  • 1tlvanillisuhkrut
  • 0,25tlsoola
  • 400gkakaoga kondenspiima
  • Kaunistamiseks:
  • 200gtumedat šokolaadi

Valmistamine:

Sega kookoshelbed, maisitärklis, sidrunimahl, vanillisuhkur ja sool omavahel korralikult läbi. Lisa juurde kondenspiim ja sega kätega tihkeks taignaks. Veereta kuhjaga supilusikatäis segu märgade kätega palliks. Seejärel vormi piklikuks kangiks. Lao küpsised küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile paarisentimeetriste vahedega. Küpseta ahjus 175° juures 18–20 minutit.
Tõsta restile jahtuma. Sulata tükkideks murtud šokolaad mikrolaineahjus või kuumaveevannis. Kasta kangid poolenisti sulanud šokolaadi sisse ja lase restil paar tundi tarduda.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.