Kohupiimapontšikud

  • 5muna
  • 500gkuivemat ja teralisemat kohupiima
  • veidi soola
  • 1dlsuhkrut
  • 2tlvaniljesuhkrut
  • 300gjahu
  • 1tlküpsetuspulbrit
  • küpsetamiseks õli

Valmistamine:

Vahusta munad suhkruga. Lisa kohupiim, sool ja vanillsuhkur. Sega juurde küpsetuspulbriga segatud jahu.
Kuumuta potis õli ning tõsta teelusikaga kuuma õlisse väikesed pallid. Küpseta kuumas õlis seni, kuni pontšikud kerkivad pinnale ja on kuldpruunid. Seejärel tõsta vahukulbiga köögipaberile nõrguma.
Jahtunud pontšikutele raputa peale tuhksuhkrut.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Internet

“Kohupiimapontšikud” on saanud 5 vastust

  1. Annabel ütleb:

    Väga maitsvad olid.

  2. Mona ütleb:

    Kui kaua neid peaks küpsetama???

  3. Jane ütleb:

    Pidin niipalju kypsetama et tumedad sest kuldpruunid jäid tooreks ..kas kuumus äkki vale mul

  4. Anonüümne ütleb:

    Kui Kaua tuleb küpsetada

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.