Kodune Bounty

  • 300gsuhkruga kondenspiima
  • 300gkookoshelbeid
  • 150gtoasooja pehmet võid
  • 400gpiimašokolaadi (kui ei soovi väga magusat, võib kasutada tumedat šokolaadi)

Valmistamine:

Sega kookoshelbed ja toasoe või. Lisa kondenspiim ja sega ühtlaseks massiks. Vooli sobiva kuju ja suurusega tükid ning lase umbes tund aega külmkapis seista. Sulata vesivannil šokolaad. Kasta tükid šokolaadi sisse ja lase külmkapis või sügavkülmas uuesti taheneda.

Kui soovid šokolaade hoida toatemperatuuril, siis on vaja sulatatud šokolaad tempereerida, et see ei hakkaks soojas sulama. Tavaliselt sulatatud šokolaadi puhul säilitada külmas.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: Internet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.