Kirsi-kohupiimakook

  • Tainas:
  • 450 gJuubeli tordipulbrit
  • 1 dlnisujahu
  • 1 tlküpsetuspulbrit
  • 200 gvõid
  • Täidis:
  • 1 kgkohupiima
  • 400 ghapukoort
  • 3muna
  • 3 dlsuhkrut
  • 1 tlvanillisuhkrut
  • 400 g(külmutatud) kirsse või muid marju

Valmistamine:

Sega omavahel tordipulber, jahu ja küpsetuspulber. Näpi juurde tükeldatud või ja sega purutaoliseks tainaks. Sega omavahel täidise koostisosad.Puista 2/3 tainast ühtlase kihina küpsetuspaberigakaetud ahjuplaadile.
Vala peale kohupiimatäidis ja kata kirssidega. Puista peale ülejäänud tainapuru.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit, kuni kohupiimamass on hüübinud. Jahuta.

Pilt: Lihtsad retseptid
Retsept: http://www.nami-nami.ee/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.